Chceme Bloxe v Čechách?

Loni jsem při své listopadové cestě na východ navštívíla poprvé Dubaj a Abu Dhabí v Spojené Arabské Emiráty. Záměr byl jasný. Znala jsem tam pár kamarádů a zrovna v té době byl naplánován intenzivní víkendový workshop partnerské akrobacie. Byla jsem naprosto nadšená. Nejen blížším poznáním světa písku, silnic, mrakodrapů a obchodu ale především způsobem života a prolínáním kultur. Nicméně mým záměrem bylo balancování na vlastních rukách a spřátelených tělech. 

Tam jsem potkala Bloxe. Kluka z Kalifornie, který našel životní vášeň v ovládání váhy a rovnováhy těla, v cestování a poznávání lidí z různých koutů světa. Partnerskou akrobacii učí intenzivně poslední rok a nikdy nebyl ve východní Evropě! A tady přicházíme my na scénu my. Blox je ochotný přijet do Čech a sdílet s námi super propracovaný víkend partnerské akrobacie. Program je upraven tak, že začátečník se naučí základy a pokročilý pokročí ještě dále, kromě toho samozřejmě kupa zábavy. Není potřeba víc než dobrá fyzická kondice, trochu podvědomí o vlastním těle, smysl pro rovnováhu, smysl pro humor a odvaha experimentovat. 

Cvičilo by se 2h ráno a 3h odpoledne. Mezi tím volný program. Ideálně bych to ráda uspořádala v přírodě, blízko průzračného lomu na koupání, v ašrámu Honzy Hlaváčka, jako pobytový víkend s domácí vegetariánskou stravou. Termín by byl někdy během června 2016. Potřebuji zjistit, jestli by nás bylo dostatek, aby to stálo Bloxovi za návštěvu. Při 15 účastnících by to cenově vyšlo kolem 3500Kč včetně ubytování i stravy.

Dáme se dohromady? Kdo máte zájem kontaktujte mě co nejdříve a přepošlete info dalším nadšencům.

Bloxovo profi video a webovky


Comments